tiistai 1. kesäkuuta 2010

Meikkipussukoita lahjaksi

Meidän esikoinen päättää tällä viikolla eskarivuotensa ja jää nauttimaan kesälomasta, ennen syksyn koulu-uran aloittamista.
Meitä on todella onnistanut eskarin ja ihanan eskari-henkilökunnan kanssa, sillä esikoinen on mennyt JOKA IKINEN päivä hyvillä mielillä ja täynnä odotusta ja intoa eskariin. Mikään aamu en ole kuullut "en jaksaisi lähteä"-kommenttia :)
Jotenkin tuntuu ihan haikealta, että meidän esikoinen, meidän "vauva" onkin jo kohta koululainen...apua, miten tämä aika rientää!

Halusimme kuitenkin muistaa ihanaa eskarin henkilökuntaa menneestä vuodesta ja hyvästä kasvatustyöstä ja päätimme esikoisen kanssa yhteistuumin, että ompelisin "tädeille" pienet pussukat, jotka jokainen saisi viedä omaan kotiinsa (tämä oli esikoisen vaatimus lahjalle) :)
Ja tällaiset pienet muistot jokainen täti sitten sai. Meidän pikku-ukko jo suunnitteli, mikä väri kullekin tädille sopisi, mutta sovimme, että tädit saavat itse valita, minkä värisen kukakin ottaa :)

Mutta nyt sitten tämän viikon jälkeen esikoinen pääsee kesäloman viettoon ja koulun alkamisen odottamiseen ja onneksi keskimmäinen poikamme jatkaa samassa eskarissa, tuttujen tätien tykönä, niin ei äidillekään pääse tulemaan henkilökuntaa liian ikävä :)

11 kommenttia:

PaaPii kirjoitti...

Kauniita pussukoita ♥

Katja kirjoitti...

Meiltäkin lähtee pussukoita tädeille:)

Heidi kirjoitti...

Kauniita pusukoita! Itsetehdyt, ja vieläpä noin taitavasti, on kyllä hyviä lahjoja! Saaja tuntee varmasti itsensä arvostetuksi, kun juuri häntä varten on jotain noin kaunista tehty.

Nukkununnu kirjoitti...

Onpa kivan näköiset pussukat. Opet ovat varmasti mielissään!

Niina kirjoitti...

ihania pussukoita. tädit on varmasti mielissään

Ansku kirjoitti...

Kauniita pussukoita! Varmasti mieluinen lahja :)

NorppaStiina kirjoitti...

Kivoja! Nämä on siitä ihania, että nämä on itse tehtyjä, näille on oikeasti käyttöä ja nää on kauniita. nim. joskus jotain turhaa ja rumaa keväällä saanut :)

Hanna kirjoitti...

Ihania pussukoita!
Parasta varmaan se, kuinka innoissaan eskarilainen on niitä tädeille viemässä; kertoo tosiaan siitä että eskarissa on viihdytty!

LAPINKA kirjoitti...

Voi miten ihanan raikkaita pussukoita. Varmasti ovat tädit mielissään :) Ja hei edellisen postauksen hiiri pöksyt ovat niiiiin herkut!!

Alisa kirjoitti...

Voi että miten nättejä tuotoksia blogistasi löytyy! :) Tosi kaunis blogi!

Anna kirjoitti...

Alisa, kiitos kovasti <3