torstai 8. huhtikuuta 2010

Yksi pieni Elefantti marssi näin aurinkoista tietä eteenpäin ja koska matka oli hauska niin, pyysi hän mukaan yhden toverin...

Sampsukasta tilaamani norsukangas oli odotellut jo tovin, että pääsi ommeltavaksi ja niinhän se vihdoin pääsi kuin pääsikin kun tyttönen tarvitsi reissuun uuden vaatesetin.
Ompelin kankaasta tunikan samalla ohjeella kuin aiemman pilvitunikankin, joka on kivan mallinen kaikessa yksinkertaisuudessaan ja yksinkertaisessa mallissaan.

Vaatteiden kuvaaminen onkin nykyisin hauskan haastavaa puuhaa kun tyttönen ei pysyisi paikoillaan, ei sitten millään.
Ja "kukkuut" ja "pööt" eivät enää meinaa aina riittää pitämään mielenkiintoa yllä, joka alemmasta kuvasarjasta käykin ilmi ;)14 kommenttia:

JenniE kirjoitti...

Ihanan söpö paita! Ja söpö on mallityttökin.. Kyllä toi norsukangas on sit kivannäköistä, tekis mieli taas hamstrata lisää kankaita.

-S kirjoitti...

Toi vaaleanpunanen norsukangas on kyllä ihanaa. Tosi sievä tyttönen sulla=)

PRINSESSATRIO kirjoitti...

Tosi sievä!!! Mä en ikinä jaksa kantata hihansuita... Kanttaatko ensin ja sitten saumat vai saumat ensin ja viimeksi kantti??

-Minna- kirjoitti...

Ihanat norsut ja suloinen typykkä! :-)

Annika kirjoitti...

Oi, voi pientä! Aina se sovittaminen ei ole niin hauskaa.. Ihana paita jokatapauksessa!!

jossu kirjoitti...

Ihana tunika ja suloinen tyttö!:) voi kun tuo kangas pysyisikin noin kauniina, meillä se ei ole enää lähellekään noin ihana muutaman pesun ja käytön jälkeen.. :(

Anni kirjoitti...

Onpa ihana tunika ja niin iloinen malli tehtävässään ;) Tuota on liikkeellä, meilläkään ei oikein kiinnosta tuo poseraaminen ja alkaa olla melkoinen show pystyssä toisinaan...

Kyllä on ihana nyt reissata kun on setit sävy sävyyn!

Mari kirjoitti...

Ihana tunika ja niin suloinen malli =)

Kirsikka kirjoitti...

Heippa! Tulin vastavierailulle ja täältähän löytyi ihanuuksia. Onpas suloinen tunika ja pikkuruinen typykkä myös :) Taitaapi olla aika lailla samaa ikää kun meidän Mytty. Ja ihania värikkäitä lastenvaatteita olet ommellut! Liityn nyt lukijaksi, täällä on paljon kivoja ideoita inspiraatiota antamaan.

-J- kirjoitti...

Uijjuijuijuijui, kylläpä huomaa kuvauskaluston vaihtuneen! Mahtia! Malli on ihana (ja on se mallattavakin :D).

NorppaStiina kirjoitti...

Ihana tunika. Ja aivan ihana blogi sulla! Ekaa kertaa eksyin mutta tulen jatkossakin ´kylään´. :)

Anna kirjoitti...

Kiitos ihanista kommenteistanne! Ihana on niitä lukea!

Prinsessatrio, tässä norsutunikassa kanttasin ensin hihansuut ja ompelin vasta sitten saumat, kun taas esim. aiemmassa pilvitunikassa omnpelin ensin kappaleiden saumat ja kanttasin vasta sitten. Se on mielestäni kivempi kun saumat eivät paina, eikä niihin jää sellaista "töröä", mutta ajattelin kokeilla, olisiko resorin ompelu näin helpompaa ja onnistuisiko se siistimmin...ja molemmin tavoin se kyllä onnistuu ja ihan siistiäkin tulee. Mielestäni kivoin tulee kuitenkin kun resorin kanttaa vasta viimeisenä, silloin lopputulos on mielestäni huolitelluin :)

jossu, luulen myös että kangas ei pidä useista pesuista ja että värit eivät useiden pesukäsittelyjen jälkeen pysy enää yhtä kirkkaina, mutta kun kangas oli kerrassaan niin somaa, niin en voinut vastustaa sitä vaikka olin kuullut, että siinä nimenomaan saattaa olla ongelmaa värien pysyvyydessä.
Kirsikka, kiva kun sain sinut vierailulle blogiini ja kiva että tulit lukijakseni, tervetuloa :)

-J-, kiitos :)
Uusi kamera on kyllä ihan mahtis ;)
Tosin, olisivathan nuo kuvat voineet parempiakin olla, eikä kamera näissä otoksissa ihan pääse oikeuksiinsa, mutta ihan mielettömiä kuvia olen kyllä saanut napsituksi reissussakin, että kun tässä pikkuhiljaa oppii kaikkia toimintoja käyttämään, niin voi niitä kuvia :)

Hanna kirjoitti...

Aivan ihana tunika! kaunis on myös kangas väreiltään.

PaaPii kirjoitti...

Mahtavat kuvat! Todella kivan näköinen tunika ja söpö malli!