maanantai 26. huhtikuuta 2010Meillä on vietetty viime viikolla synttärijuhlia useampaan otteeseen kun perheen esikoinen ja kuopus ovat juhlineet syntymäpäiviään vieraiden kera.
Oma aikani on mennyt tarjoiluja järjestäessä ja kotia siivotessa ja ompeleminen on näin ollen saanut odottaa.

Mutta olipas mukava taas päästä ompelemaan pienen tauon jälkeen :)
Sormet oikein syyhysivät päästä leikkaamaan Lasten Metsolasta tilaamiani kankaita; pinkkiä joustista ja vihreää pilvitrikoota.

Ompelin vihreästä pilvitrikoosta tyttöselle hieman reilumman tunikan kasvuvaralla ja kirjekuori (näinköhän tuota kutsutaan) kaula-aukolla. Tunikan kaava on Ottobren 1/2009 Muksis-tunika. Itse vain jätin taskun lisäämättä tunikaan, saatuani tähän idean ystävältäni Annilta, joka oli ommellut aivan syötävän suloisen pienen tunikan juuri tällä kaavalla ilman taskua. Ja kieltämättä tunikasta tulikin ihan kiva :)
Lisäksi tunika sai kaverikseen joustofroteesta tehdyt prässihousut, joiden väri on valkattu settiin sopivaksi. Jospa näillä väreillä sopisi kulkea näin keväällä kesää odotellessa :)


8 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Kaunis setti! Tunika on tosiaan kauniin mallinen. =)

JenniE kirjoitti...

Ihana yhdistelmä! Että noi prässit tekee housuille kivan ilmeen,ovat hauska yksityiskohta.

Susanna kirjoitti...

OIh ja voi! Minäkin haluan, tuo väriyhdistelmä on just nyt mun ihan lempparia. Mitenkähän on jäänyt tuo vihreä pilvitrikoo kokonaan huomiotta? Varmasti kelpaa neitosen noin kaunissa setissä temmeltää :)

Anni kirjoitti...

Ihana setti :) Pirtsakka, sopii teidän ihanalle tyttöselle mainiosti! Tuo kirjekaula-aukko on kyllä mukava vetää aina pään yli, joskus tulee ympyröistä tehtyä turhan tiukkia ;)

PaaPii kirjoitti...

Ihana väriyhdistelmä ja kiva setti :)

Mirka kirjoitti...

Tosi kivat!! Hitsi, just hokasin, että meillä ei oo tarpeeksi prässihousuja :-D Ja malli on taas niin suloinen <3

Annika kirjoitti...

Ihana setti! Tuo pilvikangas on aina yhtä hurmaavaa... :)

Katja kirjoitti...

Aivan ihana väriyhdistelmä!