sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Farkkua ja kesäreissuja


Vaikka tuntuu, että tänä kesänä vesisadetta on ollut piisannut yltäkyllin on meidän poppoon kesämieli siitäkin huolimatta ollut aurinkoinen. On ollut ihanaa viettää aikaa yhdessä perheenä ja nauttia yhteisestä tekemisestä ja touhusta koko sakilla.
Muutama kesälomareissukin tehtiin ja sinne piti tyttöselle ommella hänen toivomansa "helmat" :) Juu-u, hame, eli tietysti siis helmat, kuten hän tse asian ilmaisee :D 
No, tämä äiti teki työtä käskettyä ja onneksi saatiin laivamatkalle aikaiseksi farkkuiset-helmat. 
Tästä hameesta tulikin erittäin mieluinen ja muutahan tyttö ei olisi laivalla suostunut päälleen edes pukemaan.


Hameen farkku on peräisin äiskän pieneksi käyneistä farkuista (loistava kierrätysidea!) ja hameeseen on kaikessa yksinkertaisuudessaan käytetty 16 kpl samankokoista, kolmiota muistuttavaa suiroa, jonka yläosaan, vyötärölle, on ommeltu leveä resori. 


Toiseen hamoseen ommeltiin lisäksi hempeää kanttia helmaan. Aika hempsukka!


5 kommenttia:

PikkuHoo kirjoitti...

Nuo kierrätysfarkkuhameet on kyllä kivoja. Minulla on itselläkin tuollainen :)

Anni kirjoitti...

Kauniin kauniita suiromekkoja kertakaikkiaan! :)

Ja hyvä, että ootte päässyt nauttimaan kesästä kaikesta huolimatta sekä irtaantumaan arjesta :)

Maisku kirjoitti...

Kivoja hameita. Itsekin olen käyttänyt vanhoja farkkuja hameiksi ja housuiksi lapsille, sekätukikankaana esim. hattujen lieriin ja lippoihin :)

Hannaliini kirjoitti...

Voi, miten hauskat hameet!

Pizzicato kirjoitti...

Googletin kuvia ideoista kierrättää farkkuja ja päädyin blogiisi :) Ihana hame ja tykkään varsinkin tuosta yhdistelmästä, jossa mustavalkoraidalliset leggarit! Kuinkas ollakkaan meidänkin 3-vuotiaalla neidillä kulkee Myyrä kainalossa minne ikinä meneekin :) Vanhoja farkkuja on lähdettävä kaivelemaan ja tuollainen hame on saatava! :)