maanantai 22. helmikuuta 2010

Savannitunnelmaa kolmen koplan pöksyihin

Kolmikko on kipeästi vailla vaatteita...niin sopivia ja istuvia housuja kuin paitojakin.
Esikoinen on venähtänyt pituutta niin, ettei mikään tunnu enää mahtuvan päälle. Keskimmäiselle ei taas esikoisen vaatteista meinaa monia jäädä, kun vaatteet on jo niin puhkikulutettuja, ettei niitä enään kehtaa kierrättää veljeltä toiselle. Kuopus taas on tyttö enkä oikein viitsi kaikkia poikienkaan vaatteita hänellä käyttää, joten kaikki lapset kaipaavat kovasti vaatekaapin täydennystä. Toisaalta tämä sopii tälle vaateaddikti-äidille, joka nyt pääsee shoppailun sijaan väsäämään jotain omin käsin ja tässä ensalkuun nyt niitä housuja.

Meillä näytti olevan oikea Afrikka-teema kun housut saivat lahkeisiinsa eläinaiheiset aplikaatiot.
Apina oli Pim Pamin blogista löydetty ihanuus, joka näytti superkivalta aikaisemmissakin housuissa. Se pääsi siis ilahduttamaan myös kuopuksen lahkeita.
Esikoinen toivoi jotain hurjempaa....ja mikäs sen hurjempi kuin leijona :)
Keskimmäinen taas sai vihreisiin housuihinsa pitkäkaulaisen kirahvin.

Olin tehnyt housuja varten hienot suunnitelmat ja uskoin luovani jotain tosi upeaa...ja kuinkas kävikään...housujen valmistuttua muuttaisin niissä vaikka mitä...
Etenkin silmät ovat todellinen kompastuskiveni. En kertakaikkiaan saa niitä onnistumaan. Seuraavaksi ei kai auta muu kuin vuolla eläimille jonkinmoiset puunapit silmiksi.
Leijona ja kirahvi eivät siis ole sitä mitä niistä piti tulla, enkä ole läheskään tyytyväinen työjälkeeni, mutta josko ensi kerralla onnistuisin sitten paremmin. Kai tämä sitten vaatii sitä harjoitusta, eikä kukaan ole seppä syntyessään.
Ainut mihin itse olen tyytyväinen on tehdasvalmisteiset nimikointilaput :D Ei vakavasti, mutta ne ovat kyllä mielestäni tosi kiva pieni lisä vaatteissa ja tuovat hieman ulkonäköä.
Kaikenlaista turhuutta sanoisi mieheni :)

Mutta pääasia on, että itse käyttäjät ovat aivan lumoissaan ja tyytyväisiä saamiinsa housuihin. Pitihän ne jo saada kiireesti päälle. Esikoinenkin oli aivan hätää kärsimässä kun luuli, ettei hän saa omiin housuihinsa nimikointilappua vaan jää ilman.
Lapset ovat kyllä tykänneet tekemistäni pehmeistä ja kevyistä velourhousuista, vaikkeivat ne kauneudellaan vielä loistakaan, mutta ovat ne sen verran mukavat päällä, etteivät muut housut ole nyt kaapista päälle kelvanneet :)

9 kommenttia:

Santra kirjoitti...

Siis ihan MAHTAVAT!! Tosi upeat housut olet loihtinut ja minusta nyt vähän tuntuu, että taidat olla liian ankara itsellesi, en minä ainakaan löytänyt noista mitään vikaa. :) Kyllä täytynee itsekin loman jälkeen uskaltautua moisia aplikoimaan. Hurjan suloisia.

meenu kirjoitti...

Todella hienoja housuja! Toi leijona oli kyllä mun suosikki! Meillä tyttö sanoi tänään, et haluaa apinahousut, joten kaipa mun on sua matkittava ja tehtävä samantyyliset pöksyt tytölleni! Eikä munkaan mielestä noissa sun housuissa ole mitään vikaa!

Anna kirjoitti...

Kiitos Santra ja Meenu :)

Suosittelen Meenu kyllä housujen tekemistä tytöllesi:) Sitä saa nimittäin tosi hyvän mielen kun lapsi on mielissään saadessaan toivomansa pöksyt käsiinsä.
Niin ja Santra aplikoi ihmeessä...pääsen sitten ihastelemaan tuotoksiasi siun blogiisi :)
Meidänkin esikoinen pisti oikein kehuen äitiä ja sanoi:"että kylläpä olet taitava äiti, en olisi uskonut, että osaat tehdä näin hienoja". Ja tuo kyllä piristi mieltä:)

Kai sitä itsellään vaan on aina sellainen kriittinen silmä omien tuostostensa suhteen...(olisin niin halunnut vähän erilaiset silmät)... ;)

Anni kirjoitti...

Tosi ihania pököjä taas! Ja ei silmissäkään ole vikaa, katsoin oikein tarkkaan (ei katsojan silmissä, ei eläimien silmissä). Hyvin onnistuneet. Siulla taitaa olla malttia hiukkasen enempi kuin miulla noissa aplikaatiohommissa :D Ja nuo nimikointilappuset...odotan niin, et omani tulee ja pääsen surraamaan ne kiinni vaatteisiin PIAN!

Saat kohta tehdä miullekin apinahousut... ;)

-J- kirjoitti...

Kai sä nyt tilauksesta teet mullekin jotkut XXL-kokoiset apinahousut, niin meinaan iski tuo ihana ompelus! :D Nätit pökät kaikkinensa, ei ihme jos laumalle ei enää tehdasvalmisteinen kelpaa :D

Anna kirjoitti...

Kiitos Anni ja -J-!
Ihana kun jaksatte olla noin kannustavia :)
Mielessä kävi kyllä tehdä itsellenikin sellaset suoralahkeiset leveät velour-housut ihan kotiasuksi, tosin ilman noita aplikaatioita :)

maribel kirjoitti...

Oikein kivat housut, ihanat aplikoinnit.
terveisin Marika

made by KA kirjoitti...

Tosi kivoja ompeluksia sulla täällä! :)

Anna kirjoitti...

Kiitos Marika ja Ka! Mukava kun kävitte kommentoimassa :)