maanantai 15. helmikuuta 2010

Ja niin ne vihdoin kolahtivat postilaatikkoon...


Nimikointilaput nimittäin :)
Tilasin ne hieman blogini luomisen jälkeen ja olisiko ollut viimekuun puolella, viimeinen päivä tai niillä tienoin.
Aika tuntui pitkältä kun odottelin lappusia jo kuumeisesti. En sitten tiedä mihin kaikkeen niitä keksisin tai voisin käyttää mutta ne olivat niin hauskoja, että tuli ihan sellainen "pakko saada-fiilis". Ja onhan se kiva iskeä lappunen omiin tuotoksiinsa, sehän on kuin taidemaalarilla signeeraus :D
Ja enemmänhän minä luovuuttani tällä harrastuksella varmaan tulen toteuttamaan kuin itse "ompelen tarpeeseen", vaikkaikin sehän olisi hyvä bonus tässä harrastuksessa.
Mutta blogin nimi ja tuo tekstityyppi sattuvat kyllä kivasti yhteen ja lapuista tuli kaikessa yksinkertaisuudessaan mielestäni kivat ja ihan omannäköiseni :)

Ja koska lappuja oli pakko päästä heti kokeilemaan, päätin ommella muutaman ruokalapun, jotka kyllä tulivat enemmän kuin tarpeeseen. Ne kun tuppaavat olemaan aina jossain pyykissä tai kadoksissa.


Pitkään pohdin nimilapun paikkaa ruokalapussa ja päädyin laittamaan lapun kiinni "ruokakourun" reunaan, sillä se vain tuntui oikealta kohdalta lapulle. Kokeilin kiinnittää toisen lapun aivan reunaan ja toisen mieman etäämmälle reunasta, enkä nyt kyllä tiedä kumpi sitten olisi kivempi jatkossa...

Nimilaput tilasin täältä ja vahakankaan ruokalappuihin ostin Etolasta. Ruokalapun malli on pikaisesti piirretty vanhan marimekon ruokalappumme mukaan ja kiinnityksenä toimivat tarrat.
Saumat kulkevat omia polkujaan, mutta josko pikku-neitonen ei niitä ruokaillessaan niin tarkasti syynää :)

6 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

Kuten jo livenä kehuinkin, niin nuo aplikoidut housut ON hienot!! Harmi kun en sit kuitenkaan siinä häsässä kerenny niitä näkemään :(

Hitsi noita lappuja pitäs miunkin tilata. En vaan saa aikaseksi...

Mikä siulla on muuten kuvanmuokkausohjelma? Mie olen nyt vaikka millä yrittäny tuota, että taustan irrottas, mutta en saa toimimaan!

Santra kirjoitti...

No niin. Saimmehan sinutkin tänne blogimaailmaan. Ihania juttuja olet jo ehtinyt puuhastelemaan, varsinkin nuo housut ovat mitä mainioimmat. :) Linkitin heti blogisi omaani, tervetuloa vastavierailulle. :)

Anna kirjoitti...

Mirka; Miulla on kuvankäsittelyohjelmana kokeilussa tällä hetkellä photoshop elements ja ihan kivoja juttuja sillä on saanut tehtyä ja saisi varmaan enemmänkin jos vaan osaisi :)
Ja hyvä, ettet päässyt tiiraamaan housuja tarkemmin...olisi nimittäin näkynyt kaikki virheet ;)

Santra; tulen toki vastavierailulle :)

Ja kiitoksia kommenteistanne :)

-J- kirjoitti...

Oi, hienot laput, erihienosti passaavat tuohon mustalla kantattuun. Kyllä sie ehdit näpertää kaikenlaista, kateudesta vihreänä pakerran itse koulutöitä täällä... murrr...

Äitiliini kirjoitti...

Oletpa tehnyt paljon kaikkea ihanaa :). Mulla eka aplikoidut housut vielä suunnitteluasteella, joten lukijaksi liityin vaikutteita saamaan :)

Anna kirjoitti...

Äitiliini, mie myös olen vasta nyttemmin siirtynyt tuosta suunniteluasteelta itse tositoimiin :)
Miusta on mukava suunnitella ja miettiä kaikki valmiiksi ja ruveta sitten työskentelemään.
Kiva kun tulit lukijaksi! Toivottavasti viihdyt :)