lauantai 27. helmikuuta 2010


Ja tämä ruokalappu on ainut mitä olen saanut ommellen aikaiseksi ja täysin valmiiksi asti.
Tykkään kyllä tuosta palloisesta ruokalappusesta tosi kovin, mutta työnjälkeen en taaskaan ole täysin tyytyväinen. Se johtunee kiireestä ja siitä, että halusin lapun äkkiä käyttöön.

Ompeluprojektina oli tällä viikolla myös hiiri-velour-haalarit, jotka löysivät tiensä roskikseen monen taistelun ja yhteenoton jälkeen.
Itse hiiri-aplikaatio onnistui kivasti, mutta haalarit sitten menivät pilalle senkin edestä...vetoketjun kiinnitys tuotti ongelmia, lahkeet kiersivät ja kaikki tuntui menevän mönkään...ja niinkuin lopulta menikin...paitsi aplikaatio, jonka leikkasin irti ja annoin esikoiselle "kuvaksi" ja ilahdutin häntä kuvalla suuresti...

Tästä suivaantuneena päätin, etten enää omple, koska en osaa ja ajattelin käydä ostamassa hieman jotain tehdasvalmisteista vaatepulassa olevalle tyttöselle.
Ja mukaan tarttu näin kevättä kohti jotain kesäistä ja sitten sitä "hiirtä", jota en itse sitten saanut vamiiksi asti vaatteeseen...


Ja itse en yllensä tällaisista rimpsu/printti-tamineista niin suuresti pidä, mutta keskimmäinen poikamme ehdotti tuota Minni-paitaa ja jotenkin tuo kirkkaanpunainen ja farkku tuntui mukavalta...etenkin kun tuota höyhenpäätä somistaa vielä sävyyn sopiva panta. Mutta jotenkin pidän tästä kesäisestä kokonaisuudesta, vaikkei tämä ihan "omanmakuiseni" vaateyhdistelmä olekaan :)
Mutta sainpahan sitten kuitenkin sen hiiren, vaikken ihan siinä muodossa kuin olin alunperin ajatellut...
Tämän lisäksi sain myös mukavan yllätyksen parkkipirkolta...ja päätin, että ompelen ne hiireni sitten kuitenkin vastedes itse :D
Tulevathan nuo tehdasvalmisteiset sen verran kalliiksi parkkisakkojen kanssa, että käsin tehty on aina käsin tehty ja nyt voin ajatella, että tuleehan siinä säästöäkin, kun välttyy parkkisakoilta :)

Ja jotenkin sain tästä epäonnistuneesta haalari-yritelmästä lisäpotkua, että pakko kai se on sitä hiirtä yrittää omakätisesti vielä kerran uudestaan...katsotaan...

4 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Todella kiva lappunen! Ihanan pirteä ja sopii kuule käytettäväksi vaikka uusien ostosten kanssa ;) On niin sävy sävyyn... Ja tyttönen on soma kuin mikä :)

Ja mitä haalareihin tulee...et varmasti ole ainut kangashassari :D

J

Mirka kirjoitti...

Ihanaa, että et kuitenkaan luovuta!! Jos mie vaan jotenkin voin olla avuksi, niin tuu käymään joku päivä :) Miulla on iteasiassa yhet muru-haalarit tuolla työn alla.

Ihanat ostokset! Miekään en kauheesti ole printti-ihminen, mutta välillä ne piristää :) Ja tuo setti ON hieno!

Alkuviikosta varmaan saat vähän lisää ommeltavaa sitten!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana pieni aurinkoinen siellä Disney-printeissään, ilmeen perusteella tehdasvalmisteinenkin tytölle kelpaa ;) Kahdenlaisia lappuja siis kuluneella viikolla, osanotto jälkimmäisestä :D

terveisin -J- laiskasti kirjautumatta

Anna kirjoitti...

Kiitoksia tsemppauksesta :)

Voi olla Mirka, että joudun turvautumaan siun apuun joku päivä noiden haalareiden suhteen, kun en kertakaikkiaan tajua niiden ompelusta mitään, enkä ylipäätään vetoketjun ompelemisesta (miksi ompelukoneessa on vetoketjupaininjalkakin, mikä sen merkitys mahtanee olla) :D Oon siis peukalo keskellä kämmentä vetskareiden suhteen :)

Ja ompelu on taas ihan kivaa kun saa pääsee yli noista epäonnistumisista...sehän ihan kasvattaa "taistelutahtoa" :D