lauantai 5. helmikuuta 2011

Koiran trikoohaalari

(Joustava norsutrikoo pinkein resorein)
Meidän karvaton karvakorva-tytteli tuppaa olemaan melko viluista ja palelevaa sorttia...mikään ei tunnu liian kuumalta tai lämpöiseltä...
Lenkille puetaan toppatamineet päälle ja kotona paras ja mieluisin paikka on joko takan edessä tai saunassa saunomassa muun perheen kanssa :)
Tästä ajatuksesta lähti idea ja toive omista mukavista sisävaatteista, jotka hieman lämmittäisivät talvella sisällä tai vastaavasti suojaisivat ihoa aurongolta kesällä ulkona.


Osallistuin kiinanharjakoirien emäntien omaan ompelupiiriin/marttapiiriin, jossa tuhersimme yhdessä kaavojen ja koiran mittaamisen kanssa :) Aikaiseksi saimme tällä erää nämä haalarin kaavat, jotka ovat nyt sitten ihan oman koiran mittojen mukaan piirretty ;)

Ja sen kyllä huomaa! Istuvuus haalarissa on ihan omaa luokkaansa!
Kankaiksi valitsin iloisia ja hauskoja kuvioituja trikoo-kankaita, jotka näyttävät mukavan pirtsakalta ja iloiselta koiran päällä.

("enkös ole melkoisen valloittava kaikkine hurjine hampaineni, jotka eivät meinaa mahtua valitettavasti edes suuhuni")
(Pilvipuuvilla-trikoo pinkein resorein)

15 kommenttia:

Iita kirjoitti...

Wautsi! Hienoja haalareita ja ihanat kangasvalinnat!
Haalarin malli näyttää kyllä tosi istuvalta, varmaan ihan toista luokkaa kuin kaupan valmishaalarit! :D
Suloinen on kyllä ite koirakin!!

Mirka kirjoitti...

Voi jestas <3 Vähänkös on karvakorva-tytteli kasvanu viime näkemästä! IHANA <3 Ja tosi päheet ajan hermolla olevat kuteet :)

Purnauskis kirjoitti...

Tosi kivat nuo kankaat. Koiruus on niin hellyyttävä uusissa pukimissaan! Tuo koiran vaatteiden kaavoittaminen on kyllä jotenkin todella hankalaa, on jo pitkään pitänyt keksiä kaava meidän koiran sadetakkiin. Hienosti onnistunut tuo kaava!

Niina kirjoitti...

iik... ylisöpöä !!
aivan mahtavat koiran asut

Mari kirjoitti...

Hitsi kun toi norsuasu on niiin rock =)

Riikka kirjoitti...

Hienot!
Missä teillä sellainen ompelupiiri on ollut? Multa mennyt aivan ohi...

Anna kirjoitti...

Iih! Kiitos ihanista ja kauniista kommenteistanne!

Riikka, meillä alkoi sellainen oma avoin marttapiiri-tyyppinen "ompelukerho" tämän seudun Kiinanharjakoiraomistajien kesken. Ompelut ja aiheet ovat vapaita, kiinnostuksesta, ideoista ja tarpeesta riippuen :)

PikkuHoo kirjoitti...

Kyllä on hienot tamineet koiruudella! Minunkin pitäis saada tehtyä kaava haalariin juuri oikeilla mitoilla meidän koiruuksille! Miellä on hiukkasen enempi karvaa mutta ulkona pitää olla useampi takki päällä muuten eivät tarkene, tällä Pohjoisessa kun vielä asustetaan!

Kerttu kirjoitti...

Voi miten söpöjä :)
Tuommosia voisin tehdä serkun pikkukoiralle jos vaan osaan kaavan tuhertaa.

Susanna kirjoitti...

Vau mitä vaatteita ja koira näyttää varsin valloittavalta uudet kuteet päällä :)

Sani kirjoitti...

Voi söpöys :D
Muotitietoinen koiruus :) <3

Riikka kirjoitti...

Onpa kiva, kun teitä on useampia samalla seudulla. Itse en ole tavannut täällä toista harjista vieläkään...vaikka kai niitä jossain on...=O

Anna kirjoitti...

Riikka, meitä on tääällä tosiaan useampi harjiksen omistaja. Itse tiedän/tunnen täältä seudulta 4 harjakoiran omistajaa, vaikka enemmänkin varmasti vielä on.
Toisaalta mekin asumme sen verran syrjässä keskustan ja kaupungin sykkeestä, että täällä taajaman perukoilla se voisi olla jopa ihan hämmästelemisen arvoinen asia, jos joku "vieras harjis" kävelisi kadulla vastaan :D

Saila kirjoitti...

Vähän on makeet vetimet koiruliinilla! Pitäs itelläki tehä omat kaavat oman koiran mittojen mukaan kun meiän Havaneese-uroksella meinaa pisut mennä kaupan haalarissa vain sisään (ja sotku siten entistä suurempi). On kyllä ihania!!!

Kati kirjoitti...

Ihana naku ja söpöt haalarit! Olis niin kiva kans kokeilla omalle koiralle tehdä jotain vaatetta, mutta ei paljon lapinkoira niitä taida tarvita... =)