lauantai 29. tammikuuta 2011

Haaremihousuja ja pikkuompeluksia


Tytsä sai itselleen rennot haaremihousut, jotka on ommeltu viimeisimmän ottobren kaavaa mukaillen. Itse piirsin kaavan Bohemian-housuihin, mutta muokkailin kaavaa Acrobatics-housujen tyyliin resorivyötäröisiksi. Ja kivat housut tuli! Näitä lisää kesäksi kevyemmistä materiaaleista :)
Ja pojille myös peruspaidat ihan arkikäyttöön. Paidat ommeltu Ottobren CW:n Slim-mallin paidan kaavalla.
Kankaat tilattu Tiritomista.
Ja talvisia hattuja...molemmille pojille karvamyssyt ja koululaiselle hieman ohuempi myssy pyöräilykypärän alla käytettäväksi. Meillä kun kuljetaan myös talvisin pyörällä kouluun, pitkän koulumatkan vuoksi. Nyt pysyvät sitten ainakin korvat lämpimänä korvaläppien ansiosta.
Myssyissä fleecevuori, karvamyssyissä päälimmäisenä takkukarva ja tähtimyssyssä velour.

Ja loppuun vielä lämmin kiitos Kirsikalle kauniista tunnustuksesta!


Tunnustuksen mukaan pääsen jakamaan teille 7 asiaa itsestäni:

1. Olen inhonnut käsitöitä koulussa koko sydämestäni, ja valinnut aina rättikäsitöiden sijaan puukäsityöt :) Käsityöt ovat uusi innostukseni kohde vasta aikuisiästä lähtien :)

2. Rakastan kahvia ja kaikkea hyvää...ja tässä onkin skarppaamisen aihe minulle nyt tälle vuodelle....makean vähentäminen...katsotaan kuinka hyvin siihen pystyn :)

3. Olen hyvin perheläheinen ihminen. Rakastan perhättäni yli kaiken.

4. Mieheni olen tavannut hyvin nuorena ja olemme olleet yhdessä iät ja ajat. Perheeseemme kuuluu kolme ihanaa lasta ja karvaton koira.

5. Läheiset ja ystävät ovat minulle tuikitärkeitä ja arvostan heitä valtavasti.

6. Harrastan käsitöiden ohella liikuntaa ja tanssimista. Tanssiminen on rakkain harrastukseni, enkä osaisi elää ilman sitä. Tämän lisäksi käymme laskettelemassa, hiihtämässä ja ulkoilemme lasten kanssa yhdessä. Kesäisin aika kuluu jalkapallokentän laidalla kannustaessa perheen junioreita peleissään.

7. Olen melko tarkka, mutta suurpiirteinen ihminen :)
Lasten myötä olen oppinut hellittämään otettani pienten yksityiskohtien kanssa. En jaksa enää nipottaa turhista ja "liian pienistä" asioista. Suurpiirteisyyttä olen jotunut harjoittelemaan melkoisesti.

Ja tunnustuksen haluan jakaa eteenpäin teille kaikille ihanille lukemilleni blogeille!

8 kommenttia:

kewa kirjoitti...

Kivat housut, suloiset hatut ja hienot paidat!!!!

hanna-naa kirjoitti...

Hauskat pökät! Ja muutkin ompelukset myös :)

Hanna kirjoitti...

Voi kun on söpöset pöksyt!

Kirsikka... kirjoitti...

kivoja tunnustuksia...paljon yhteistä!
Kivoja ompeluksia taas!
hyvää lauantaita!

Sani kirjoitti...

Kivoja ompeluksia :)
Täytynee tollasia haaremihousuja jossainvälis kokeilla ommella, ne on kyl kivan näköiset pienen lapsen päällä :)

Purnauskis kirjoitti...

Olipas hauskoja ompeluksia taas!

NorppaStiina kirjoitti...

Minä olen piirtänyt nuo samat kaavat mutta se oikea kangas on puutunut. Farkku ei ole tullut mieleenkään. Tosi kivat farkkuisina. Ja kivoja paitoja! Onko tuo housujen kanssa oleva paita myös sinun käsialaasi?
Onnea tunnustuksista! :)

Anonyymi kirjoitti...

heippa!

historian havinaa sinulle. meillä on tuo punainen liekkipipo :) on tullut mutkan kautta ja nyt selvittelin että mikä tämmöinen makamarr oikein on!

Pipo onkin meille jo pieni ja menossa myyntiin. ja seuraavalle. ihana oli! kiitos pipotehtailijalle, on tosi kauniita tekeleitä!