torstai 1. heinäkuuta 2010

Hernepussit


Meidän lähipiirissä on juhlittu synttäreitä ja nimppareita ja lahjuksiksi on tällä kertaa annettu ja viety jotain itsetehtyä kesäisissä väreissä.
Hernepussi-idea on vanha ja hyödyllinen, sillä itsekin muistan lapsuudessani leikkineeni useammankin leikin hernepusseja apuna käyttäen.
Sankarin nimen aplikoiminen pussukoihin on kiva ja persoonallinen idea, jonka bongasin Lapinkan blogista. Aivan mahtava idea!

Yllä olevien hernepussinen kangas on samaa molempien nimien kohdalla, ainoastaan kirjaimen väri on valittu tytölle ja pojalle sopivaksi. Myös hernepussien säilytyspussukoiden kangas on samaa "pallokangasta" eri värissä vain. Tytölle on vaaleanpunaista ja pojalle turkoosipohjaista.
Pallonkankaat on ostettu paikallisesta Eurokankaasta.

Alapuolella olevat hernepussit tuttinauhan kera menivät synttärilahjaksi tuttavamme 1-vuotiaalle pojalle reilu viikko takaperin. Pussukan kangas on pitkään jemmaamaani kukkakangasta, jota rakastan! Vanha kangas, mutta niin kesäisen raikas. Pussukkaan aplikoin mansikan kesän kunniaksi ja ompelin tuttinauhan hernepussisetin kaveriksi ruohonvihreästä kankaasta.
Lisäksi kaapissa odottavat muutamat hernepussit saajaansa :) Kuvat saavat vielä odottaa, etteivät yllätykset paljastu ennen aikojaan ;)

13 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Tosi kivoja! Täytyy itsekkin pistää tämä idea korvan taakse!

Inkeliina kirjoitti...

Ihanan värikkäitä lahjoja. Tuo mansikka pussukka on paras!

Susanna kirjoitti...

IHANIA!

Niina kirjoitti...

ihania pusseja. muistan leikit pienenä näiden kanssa...

JenniE kirjoitti...

Aivan mainio idea! Tää täytyy pitää ehdottomasti mielessä. Miten noi hernepussit aina unohtuukin, vaikka niistä on niin moneen leikkiin.

Anonyymi kirjoitti...

Hauska idea hienosti toteutettuna :)! Ihania yksilöllisiä lahjoja! Meillä ainakin hernepussit ovat kestosuosikki. Monenlaisia leluja on tullut ja mennyt, hernepussit jaksavat kiinnostaa yhä vain isoimmasta pienimpään :).

NorppaStiina kirjoitti...

Voi kuinka kivoja! Itsekin ihastelin Lapinkan hernepusseja ja ajattelin et olipas loistava idea. ;)

Emmi kirjoitti...

Kylläpäs on raikkaita värejä ja kauniita töitä muutenkin taas :)

Emmi kirjoitti...

Onpas kaunis pussukka mansikka-aplikaatiolla. Sopii hyvin tuon vihreän kankaan kanssa :)

Heidi kirjoitti...

Kauniita pusseja ja pussukoita! Kivan pirteät kuosit! Noita täytyy sitten myöhemmin itsekkin tehdä, jos ensitten jossain vaiheessa innostu tekemään kaappiin valmiiksi... =)

meenu kirjoitti...

Nää hernepussit on kyllä hauskoja lahjoja!!

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Ompeletko hernepusseja tilauksesta? Jos niin minkä hintainen on aina yksi, kirjaimella varustettu hernepussi?

Mari

Anna kirjoitti...

Mari, olen jotain pientä aina joskus ommellut pyynnöstä ajan puitteissa ja sähköpostin kautta saapi kysellä toki lisää :)