lauantai 13. heinäkuuta 2013

Koiran peti ja koiran trikoohaalari Meidän koiraneito tarvitsi kipeästi uutta petiä vanhan rähjääntyneen pedin tilalle. Ajattelin, että koska tarve oli niin akuutti, ostaisin kaupasta pikaisesti valmiin pedin. Kiertelin kauppoja ja tutustuin neljän eläinkaupan valikoimiin, enkä löytänyt yhtäkään mieleistäni petiä. Olen mieltynyt tällaiseen donitsin malliseen petiin, joka on muodoltaan muhkea ja koiralle miellyttävän pehmeä ja pesämäisen tuntuinen. Halusin myös, että peti olis edes jokseenkin värimaailmaltaan hillitty, eikä hyppäisi muusta sisustuksesta olohuoneessa ollessaan kovin suuresti silmiiin. No eipäs ollutkaan sitten niin helppo nakki kuin ajattelin. En nimittäin löytänyt valmiina yhtäkään silmää miellyttävää koiranpetiä.

Suuntasin suivaantuneena Eurokankaaseen, ostin kankaan ja surautin meidän koiraneidille uuden pedin. 
Ja nyt on peti :) 
Ja hyvä peti siitä sitten tulikin!
 Peti on ommeltu samalla kaavallani, jonka mukaan myös aiemmat ompelemani koiran pedit on tehty. Ompeluohje koiranpetiin löytyy vanhasta postauksestani TÄÄLTÄ.

Ja peti miellytty selvästi käyttäjäänsä, sillä se pääsi käyttöön heti :)


Koiranpedin lisäksi ajattelin surauttaa samalta istumalta ihanasta keltaisesta pilkkutrikoosta koiran trikoohaalarin tuleviin viilentyviin iltoihin. Haalari on sitten odottamassa syksyn tuloa ja muistuttaa värimaailmaltaan ihanaa taakse jäänyttä aurinkoista kesää :)
 

  
Haalarin kangas on myös Eurokankaan valikoimista ja malli on erinomaisesti meidän neidolle istuva simppeli kaava, jolla myös aiemmat ompelemani koiranhaalarit ovat ommeltu.


1 kommentti:

Paula kirjoitti...

Ihana peti ja haalari koiralle :)