lauantai 25. toukokuuta 2013 Tiedättekö kun johonkin yksinkertaisesti meinaa jäädä koukkuun...
Kokee onnistumisen tunteen ja koukuttuu mukavaan puuhaan. 
Näin taisi käydä itselleni, miettiessäni jotain mukavaa yhteistä käsillä tekemistä lasten kanssa, jonka voisi antaa koulun päättyessä lahjaksi omalle opettajalle kiitoksena kuluneesta vuodesta.
Ajattelin, että olisi kiva keksiä joku mukava yhteinen askartelu tai käsityö, jonka voisi askarrella lasten kanssa myös mummolle 60-vuotis lahjaksi.
Päätettiin, että askarrellaan ihanille naisille, ihanat korut. Ostettiin ihanat helmet ja saatiin aikaan niin ihanat korut, että koruja piti ehdottomasti tehdä lisää...itselle ja ystäville :)
Rannekorut on tehty memoryvaijeriin erilaisista helmistä ja mielestäni näistä tuli superihania kokonaisuuksia. Korviksia tehtiin sitten rannekoruihin sattuviksi.
Koululaiset osasivat hienosti tehdä upeita koruja ja esikoinen askarteli mummolle oman upean rannekorun (vaaleanpunasävyinen, kuvassa) ja alla olevat koru-setit pojat askartelivat omille opettajilleen oman makunsa mukaan.

7 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Kauniita koruja ja kivoja lahjoja :)

Lyyti kirjoitti...

Inspiroivaa! Täytyy pistää korvantaate...

NorppaStiina kirjoitti...

Tiedän. Olen koukussa mm. korujen tekemiseen. ;) Aivan ihania ja kiva idea, että lapset pääsivät auttamaan.

Nuksu kirjoitti...

Vautsi, nää on tosi kauniita! :)

Elina kirjoitti...

Ihania koruja, loistava idea :D ja näppäräsormiset pojat <3

Susanna kirjoitti...

Kauniita koruja! Mitäs se tuollainen memoryvaijeri on ja mistä kannattaisi korutarvikkeita ostaa?

Anna kirjoitti...

Kiitos ihanista kommenteistanne!
Susanna, tuo memoryvaijeri on sellaista napakkaa, valmiiksi kierteellä olevaa vaijeria (johon on tosi helppo pujotella helmiä), jota saa varmasti monesta helmiä myyvästä askarteluliikkeestä. Myös netin koruaskarteluliikkeissä olin tätä näkevinäni.
Itse ostin vaijerin ja muut korutarvikkeet paikallisesta Askaretta puodista, jossa on aivan mahtava valikoima korutarvikkeita.
Mukavaa helmiaskartelua!