torstai 4. huhtikuuta 2013

Virkkauksia


Pohjoisen reissu on takana ja matkan aikaansaannoksena yksi virkattu myssy. Tarkoitus oli tehdä tupsulippis korvaläpillä kevääseen, mutta myssy pääsikin koukulta suoraan pikkumiehen päähän ja käyttöön. Nauhojen lisäämistä vielä harkitsen, mutten niitä vielä virkannut kun myssy tuntui mukavalta jo näin, etenkin kun korvaläpät saa käännettyä tyylikkäästi "lentoon" :)
Meidän mummo oli ollut superihana ja uskomattoman aikaansaava. Kotona reissuun valmistautuessaan  hän oli virkannut pojille erilaisia Angry Birds -hahmoja ilahduttamaan koululaisia. Eikö olekin mielettömän upeita! Pojat saivat näitä pieniksi palkinnoiksi pitkin lomaa "yllätyspussista" ja riemu oli valtava :) 
(Ikävä kyllä kuvasta puuttuu vielä hieno musta lintu -Pommi kuulemma)

Mummon virkatuista ihanuuksista innostuneena esikoinen keksi virkata reissulla oman lintu-aiheisen kännykkäpussin. Ja voi miten persoonallisen suloinen pussukka tästä syntyikään :) Tarjouduin tilaamaan itselleni tilautyönä samanlaisen :) 
 Pussukan nappi odottaa vielä virkattua nauhaa ympärilleen, kun lanka meni loppumaan reissussa melkein kesken :)
Kännykkäpussin lisäksi esikoinen virkkasi itselleen "lörppämyssyn", toisen ja kolmannenkin sellaisen...kahdesta viimeisimmästä  en ole vielä ennättänyt napata kuvaa, mutta voin paljastaa, että niistä tuli hienoja raidallisia neonvärisiä taideteoksia myöskin.

9 kommenttia:

Mun Tekemä kirjoitti...

Mahtavia virkkauksia! Komea linturivi =)

NorppaStiina kirjoitti...

Ihanan pirteä tuo virkkaamasi myssy. Ja esikoinen on taitava! Ihanaa, kun lapset innostuvat käsitöistä! :)

Harakka kirjoitti...

aivan älyttömän hieno kännykkäpussi ja tietty pipotkin!

Purnauskis kirjoitti...

Ihania virkkauksia ja ihan superidea tuo yllätyspussi! En kyllä kestä, miten ihana tuo ensilintu on - söpöin ikinä :)

Mari Wee kirjoitti...

Oho, onpas siellä virkkaajien sukua, kaikilta syntyy upeita tuotoksia!

Elina kirjoitti...

Miten taitava tuo sun anoppi on, esikoisesta puhumattakaan <3 mulla ei riittäisi kantti ja ihana värisen pipon olet tehny <3

Eve kirjoitti...

Ihania virkkauksia nuo kaikki! Ihanaa, kun lapsetkin innostuu tekemään ite. :)

Mirka kirjoitti...

Tosi hienoja!! Mie haluisin kanssa noita virkattuja hattuja, etenkin kuopukselle, mutta en tohi ees yrittää...

Ja tein esikoinen; VAU!!! Ihan mielettömän taitava!! Siitä vaan keräämään kesätienestejä, noita menisi varmasti nopeaan kaupaksi, jos noin hurjaa tahtia saa valmistakin!

AngryBirdsit myös tosi hienoja! Ihanasti on isovanhemmat ajan hermolla :)

Lyyti kirjoitti...

Heippa! Olen viikon aikana lukenut blogisi läpi ja innolla jään odottamaan tulevaa! Ihania kuvia, ihania käsitöitä! Inspiroiduin monessa kohtaa! Kunhan vuorokauteen saadaan lisää tunteja (hih) niin toteutan useammankin suunnitelman... :)