maanantai 24. joulukuuta 2012

Joululahjat osa 2, Nukenvaatteita-ja tarvikkeitaOlen ollut tosi tosi ahkera ja yllättänyt ihan jopa itsenikin :) Jee! Kerrankin näin päin :) Pukinkonttiin on mietitty ja pohdittu monenmoista ja koska tytön suurin ihastuksen ja leikin kohde ovat nuket, päädyin tilaamaan tytsälle lahjaksi Disney Animators-nuken ja toisen nuken tytsä sai iki-ihanalta ja ajanhermolla olevalta kummiltaan! Nyt meillä asuus siis Tähkäpää, Ariel ja Lumikkiki. Ennätin ommella pukinkonttiin pari mekkosta ja legginssit Arielille ja Tähkikselle, sekä yhden koe-jumpsuitin. En uskaltanut ommella enempää Animators-kokoisten nukkejen vaatteita, kun en päässyt sovittamaan niitä paketeissa oleville nukeille ennen Jouluaattoa nukkejen ollessa paketeissaan. Sovituskuvat napsin rakkaiden suht saman mittaisten nukkejemme päällä :)


Lisäksi intouduin ompelemaan nukkejen sänkyyn uudet petivaatteet lakanoineen, tyynyineen, peittoineen ja päiväpeitteineen. Tai oikeastaan voitaisiin sanoa, että johan oli aika :)


Tyttären ihana kummi on lahjonut tytsää tällä nukkejen rautasängyllä jo vuosia sitten, mutta nyt on kauniissa sängyssä viimein petivaatteetkin valmiina :)


Kotis-ja ruoanlaittoleikkejä on leikitty meillä paljon, että uskon tämän setin tulleen meillä erityiseen tarpeeseen kun edellisjoulun essukin hajosi liitoksisistaan...meillä siis todella leivotaan ja kokataan leikeissä ihan HURJASTI!


Rakkaan ystävän kaavalla ja -innostuksella ompelin myös tyttöselle nukkejen kantoliinan...sellainen baby sling-tyyppinen ratkaisu...tiedättehän :)

  
Ja jottei vauvalle tule nukenvaunuissa talvella kylmä....tarvitaan tietysti lämpöpussia :)

'
Sitten rakkaan ystävän tunikakaavalla vielä singoalloja normaalikokoisille nukke-vauvoille ruokalappuineen ja tuttinauhoineen.


Ja "tytöt" poseeraamassa :)


Ja tämä "salaompelu- ja kuvaus" oli kyllä tehtävänä haastava, uskokaa tai älkää!

Ihanaa, rauhaisaa ja siunattua Joulua jokaiselle! 
Ja vaikka lahjoista on ollut puhe, on tänä vuonna ollut erityinen rikkaus kiinnittää huomio todelliseen Jouluun ja Joulun sanomaan (Luuk 2:1-20, Jesaja 53). 

10 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Aivan ihania nukenvaatteita! Ja niin ihanat kankaat. =)

nina kirjoitti...

Aivan IHANA ja suloinen postaus! Jos minä olisin pieni tyttö, olisin ollut onnesta soikeana, kun nuo olisin saanut käsiini :) ja ihania nuo ensimmäiset nuket, mistä noita saa?

Anonyymi kirjoitti...

Ihania!!

Mun Tekemä kirjoitti...

Mahtavia nukenvaatteita ja tarvikkeita!

Elina kirjoitti...

Oletpa ollut tosi ahkera, ja mitä ihanuuksia, mahtoi teidän neiti olla innoissaan :D mistä saatais mulle tuota energiaa?

Susu kirjoitti...

Ihanan hempeän väriset nuken petivaatteet! Alkoi ihan sormia syyhyttämään josko tekisi meidänkin nukeille uudet liinavaatteet :)

NorppaStiina kirjoitti...

Ihania nukevaatteita! Varsinkin tuo puna-turkoosi on aivan mahtavan värinen! Ja olet ollut ahkerana. Mä tein vain muutaman hassun lahjan tänä vuonna.

Taskulaatikko kirjoitti...

heips, mitä noi ekat nuket on? tai siis mistä olet hommannut? :) aivan ihanan näköisiä

Anna kirjoitti...

Kiitos ihanista kommenteistanne!

Taskulaatikko, nuo ylimmät etniset nuket olen tilannut aikoinani moona ja joona-nettikaupasta, mutta tästä on aikaa jo useampi vuosi. Äkkisellä googlauksella en löytänyt nettikaupan toimivia sivuja, mutta etnisiä nukkeja näytti olevan myynnissä esim lelutalo-nettikaupassa myös :)

Taskulaatikko kirjoitti...

kiitos vinkistä. suuntaan siis lelutaloon :)