maanantai 18. kesäkuuta 2012


Bodyjen kaava: Ottobre 1/2012
Housut: Ottobre 4/2007

Blogissa on pitänyt hiljaista, toisin kun meillä kotona. Olen tainnut olla niin ylityöllistetty, ettei ylimääräistä aikaa ole jäänyt pienintäkään ripettä yli, että olisin saanut mitään käsityörintamalla aikaiseksi...tai no juu....oikeastaan tuo oli vale :) Olen saanut leikattua monen monia palasia, mutta ompelun toteutus on uupunut :) 
Itse olen keskittynyt hieman suurempiin linjoihin, kodin sisustamiseen ja vanhojen romujetn tuunailuun...niistäkin täällä ehkä joskus.

Onneksi ihana ystävä teki suuren suuren ystävänpalveluksen ja hurautti meidän pienelle murulle leikkaamani bodyjen kappaleet bodyksi, ennen bodyn pieneksi jäämistä. 
Itse olen ommellut setistä siis vain housut ja kappaleiden leikkamisen lisäksi nepittänyt bodyt. 
Kamala tätä kiirettä ja elämän hektisyyttä! Eikö kotiäidillä pitäisi olla sitä aikaa...vai olenkohan vain kuvitellut joskus aiemmin jotain sen suuntaista :)

Uusia taitojakin olen saanut opetella.
Ruisleivän teko oli itselleni uusi taito, jonka halusin ehdottomasti oppia, ja voi miten hyvä lopputuloksesta tulikaan. 
Juurta leipään pyysin tutultani ja katsokaa miten ihanan "aloituspakkauksen" häneltä sain. Niin ihana! On suuri rikkaus tuntea tällaisia näin lämpimiä ja sydämellisiä ihmisiä.Monenmoista on ollut mielessä viimeaikoina, elämää on tullut paljon pohdittua, sekä niitä ympärillä olevia asioita, läheisiä ystäviä ja tärkeitä asioita.

On rikkaus saada pitää lähellään ihmisiä joilla on suuri sydän, mutta on vieläkin suurempi rikkaus omata itse suuri sydän, jolla katsella ympärilleen. Jos me kaikki omistamme suuren sydämen, on meillä hyvä olla toinen toistemme kanssa.


2 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Ihana setti ja tosiaan yhtiä housuja kohden pitäisikin aina olla monta bodya, kun niitä likaantuu tuplamäärä!

Ja ihanan näköisiä ruisleipiä ja kauniita ajatuksia :)

Mirka kirjoitti...

Oo miten herkullisen näköistä leipää! Ja ihanat ompelukset :)

Ja jaan ajatuksesi noiden pohdiskelujen kanssa myös.

Ihanaa alkanutta kesää teidän perheelle <3