torstai 5. toukokuuta 2011


Tervehdys kaikille pitkästä pitkästä aikaa. Tuntuu, että edellisestä blogipäivityksestä on suorastaan ikuisuus! Kiireitä on ollut riittämättömiin tilaustöiden osalta. Pipoja on tullut ommeltua pinokaupalla. Tämä onkin syönyt aikaa siinä määrin, että muut ompelukset ovat olleet kauniisti hyllyllä odottamassa. Mutta josko seuraava kunnon "pipokausi" koittaisi sitten vasta taas syksyllä, niin tässähän on hyvää aikaa tehdä niitä ompeluksia myös omille lapsille :) Pipoista en ole ruvennut napsimaan erikseen kuvia blogiin, sillä vaikkakin eri kuuosit ja kankaat tuovat pipoihin erilaista näköä, niin koen, että olisi tylsää esitellä pipoja toisensa jälkeen:D

Meidän tyttöselle ompelin ihan perus-setin. Trikoo-tunika Keijukais-kankaalla ja väriin sopivat legginssit :)
Kankaat: Keiju-interlocktrikoo, Ikasyr. Raitatrikoo, Eurokangas.
Kaavat: Keiju-tunika, Hannah. Legginssit, Lola legginssit Ottobre-lehdestä.

Omille lapsille ompeluiden lisäksi tallensin kuvan tästä Leppäkerttu-tunikasta. Tunika oli menossa pienelle tyttöselle, jonka yksi nimi oli Kerttu. Tästä nimestä syntyi idea leppis-tunikasta, jonka toteutin applikaation avulla.

9 kommenttia:

Sofia kirjoitti...

Oi, tuo kerttu tunika on valloittava :)

TanttaRalla kirjoitti...

Ihania! Jäi kyllä vähän harmittamaan, että ei tullut tuota keiju-kangasta tilattua. On se vaan niin kaunista :)

kewa kirjoitti...

Oi, leppistunika on mahtava!

Hilla kirjoitti...

Ihana varsinkin tuo leppäkerttu-tunika! =)

NorppaStiina kirjoitti...

Todella suloisia mekkosia! Ja kivan pirteä yhdistelmä tuo raidallinen ja keijukangas. :) Kiva kuulla susta pitkästä aikaa!

Susanna kirjoitti...

Ihania vaatteita. Keijukangas on tosi nättiä ja kerttu tunika aivan valloittava :)

MettaD kirjoitti...

Ihana leppäkerttu ja värit ovat mielettömän onnistuneet!

TL kirjoitti...

Hei!
Missä Ottobren numerossa on tuo Hannah-tunikan ohje? Näyttää niin ihanalle mallille, että haluaisin saada sen itsellenikin. Kiitos, kiitos paljon tiedosta, jos viitsit vastata. Ja ihania ompeluksia sinulla! :)

Anna kirjoitti...

TL, Hannahin kaavan olen tilannut aikoinani Iinun verkkokaupasta. Se on Fabermixin kaavoja ja mielestäni kyllä mukavan monikäyttöinen.