keskiviikko 8. syyskuuta 2010
Tiesittekö, että tää pipo on nyt POP :)
Esikoisen vaatetus on nykyisin hyvin tarkkaa puuhaa ja pojalla on tarkka ja selkeä mielikuva siitä mikä on hänen makuunsa ja mikä kelpaa käyttöön.
Suuri värivirta hänen kohdallaan on aika OUT ja tilalle olen yrittänyt sitten suosiolla tarjota jotain...ööö...vähän vähemmän väriä sisältäviä kankaita :)

Mutta juu...päässä pitää olla myssy...siinä pitää olla lörppä ja se ei saa mennä lopusta päänpyötäisesti...ai mitä?....juu sellainen lörppä ja ei liian värikäs...ja sen pitäisi olla mukava ja pehmeä ja sellainen hyvä päässä....niin ja sen pitäisi sopia yhteen "muodikkaan huivin" kanssa :)

Siinä onkin sitten vaatimusta kerrakseen. Ai niin...muistinhan mainita, että poika on tosi tarkka vaatetuksestaan :D "Muodikas huivi" on pojan itse ostama, joka oli aivan PAKKO saada, ja kun itse en sitä suostunut ostamaan, päätti poika ostaa sen itse omilla rahoillaan...voitteko uskoa :)
(Ja jos joku ihastui huiviin, niin se on ostettu Kappahl:ista ja on kyllä todella pehmeä)

Ja kun kerran hyvä pipomalli löytyi, piti samaisia pipoja ommella myös veikallekin ja hurautinpa yhden myös kummipojallekin :) Kangastakin on vielä hieman, josta syntynee vielä muutama pipo, jos joku on vailla syyspäähinettä.
Lämmin kiitos Annille kangas-avusta!


Myös tytsy sai uuden syyspipon, ihan perinteisen neliöpipon muodossa. Pipo on helppo, nopea ja yksinkertainen laittaa päähän ja sopii monen kanssa.
Tytsykin oli uudesta piposta mielissään ja hymyä riitti :)


Neliöpipojakin syntyi parin kappalein, sillä toinen lähti myöhäisenä nimpparilahjana ihanaiselle kummitytölleni.
Mukana nimpparipaketissa oli myös hernepussukat, jotka olivat pipon kanssa sävysävyyn ja ovat mielestäni hauska nimpparilahjaidea.

9 kommenttia:

katjuska kirjoitti...

Pipot on kyllä pop :) Ja ihania nuo hernepussit, pitäisi itsekin tehdä.

Blogistani löytyy jotain sinullekin :)

aajuska kirjoitti...

Kauniita pipoja! Tuo ruutukangas on kyllä hieno, aikuiseenkin makuun sopiva:) Ihanaa tuo oma tahto, eikö? Meillä vielä mennään toivottavasti jokunen vuosi äidin valitsemissa.. vaikka palautetta nytkin jo tulee;)

Sani kirjoitti...

Pipoja on niin ihanan helppo ja nopea tehdä :), täälki suunnitteilla, mut tarvis tosiaan paria kangasta viel...
Hienoja ompeluksia! Ja niin se tahtoo olla että lapsukaisille ku ikää tulee, niin vaatimukset/oma maku kasvaa. Tällaisen pienen kans on viel helppoo, ku se ei sano vastaan :D

lallatilaa kirjoitti...

Hienoja pipoja! Varmaan aika haikeeta kun ei enää saa ommella pojalle vaatteita värikkäistä kankaista...niin ne kasvaa!

Oma pikkuiseni on vasta 1 vee, äiti saa siis rauhassa valita kuosit ja värit :)

Susanna kirjoitti...

Ihana juttu tuo oman vaatemaun herääminen, meilläkin varmasti parin vuoden päästä viimeistään edessä. Poikasi on kyllä tosiaan halunnut juuri tuon huivin, kun oli valmis sen omilla rahoillaan ostamaan, mutta hyvin se hänelle sopiikin ja pipo sen kaveriksi :)Pikkuneidilläkin ihanan värikäs pipo, tykkään itsekin edelleen tuosta mallista vaikka sitä on jo pitkään ollutkin. Ja nuo hernepussit ovat ihania!

Suvimarja kirjoitti...

Mulla on 9v. pikkuveli, jolla on alkanut tuo vaatekausi myös :D
Aiemmin ei ollut mitään väliä, mutta nyt olivat sitten äidin kanssa hankkineet koulun alkuun hupparia, lippistä, huivia ym.
Poika ei sitten kuitenkaan uskaltanut laittaa kouluun niitä kaikkia, vaan ripotellen aina lisäsi "varustusta" :D (varmaan ettei kukaan sanois mitään tyylin muutoksesta..) Ihania nuo jutut..

Ja taas aivan mahtavan söpöisiä juttuja olet tehnyt, ja edellisen postauksen kettuhattu on ihana :)

NorppaStiina kirjoitti...

Hyvältä näyttää. Ja niin suloinen tuo teidän mimmi. :)

LAPINKA kirjoitti...

"oma maku" on hieno juttu!! Ja teän esikoinen on oikein tyylikkäästi ja raikkaasti pukeutunut. Oikein komea pieni mies :)

Keppiheppa kirjoitti...

Täältä blogistasi löytyi vaikka mitä kaunista. Taidan laittaa sinut seurantan =) !