lauantai 12. helmikuuta 2011

Koiran kevyttoppapuku ja trikoohaalari

(väri todenmukaisempi varjon kohdalla)
Menin sitten taas aloittamaan koiranvaateompeluksia kun kaapista löytyi mukavan suloisia kankaita meidän pienelle vahdille :) Nuo kangaspalat oikein huusivat päästä koiranvaatteiksi, joten mikäs siinä muuta kuin ompelukone päälle ja ompelemaan :)
Tästä sydänvelourista ja fleecestä ompelin koiralle kevyttoppapuvun, joka on muuten ihan unelman pehmeä! I love it! Rakastan noita väriä ja tuota kuosia!
Tein pukuun erillisen vuoren, jolloin saumat jäivät puvun sisään, eivätkä paina karvattoman koiran herkkää ihoa. Reilut resorit lahkeisiin, jotka pitävät tassut mukavasti lahkeissaan, sekä pitkä resori kaulalle, jonka saa tarvittaessa nostettua vaikka ylös lisälämoöä antamaan.


Sitten oli pakko ommella koiralle vielä tästä valloittavan suloisesta apinatrikoosta uusi kevyt sisä(tai alus)-puku, josta tuli kyllä aivan syötävän suloinen :) Taitaa mennä top 10 parhaan asun sijoituksessa ihan ykköseksi asti :) Ja ajatelkaas miten kivalta apinakangas näyttäisi poikakoiran puvussa, jossa olisi limet tai turkoosit resorit ;)



Ja josko sitä seuraavalla kerralla pääsisi esittelemään jo vaikka jotain lasten vaatteita :) Ideapankki pursuaa, mutta tuntuu, ettei kaikkea ennätä milllään kokeilla ja tehdä...mutta pikkuhiljaa, yksi työ kerrallaan...vai mites se nyt olikaan...

Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille!
Pitäkää itsenne pakkasella lämpimänä ja nauttikaa auringon säteistä!

11 kommenttia:

Tiitu kirjoitti...

Lasten päällä nämä kankaat näyttävät ihanilta, mutta jostain syystä koiran päällä ne näyttävät vielä kivemmilta :D Johtuisikohan siitä, että koirilla ei yleensä vaatteita ole.

Taitavasti olet tehnyt asut wuffelle!

Suvi kirjoitti...

Aivan ihania ja valtavan suloisia nämä sun koiravaatteet, tulee koirakuume kun vain katseleekin..! ;)

Satu kirjoitti...

Kerrassaan huikean söpöt haalarit molemmat!

Iita kirjoitti...

Aivan ihania, sekä koira että puku!
En voi kyllä muuta kuin ihailla tuon haalarin kaavan istuvuutta koiralle! Itse en saisi ikielämässä aikaiseksi noin kaunista pukua meidän kääpiöpinserillemme :)

Riikka kirjoitti...

Oi että!! Aivan namupala tuo sydänpuku!! Voi kun meidän karvaturrikin voisi pitää...pitäisi laittaa joku liukas vuori, ettei mene turkki takkuun =/. Harjikset on niin kauniita musta ja vielä noi söpöt vaatteet päälle niin koirakuume kasvaa...

Mirka kirjoitti...

<3 <3 <3

Meninpä näyttämään taas näitä kuvia tytöille... Arvaa mitä tässä nyt hoetaan :-D Meille kanssa!!!! Ja joo, mie haluisin kyllä kanssa moisen suloisen ihanuuden :)

Tosi hienot vaatteet oot tehny!

Anna kirjoitti...

Kiitos Noniin, Suvi ja Satu!

Iita, en minäkään mikään koiran vaatteiden expertti ole ;) Luulen, että istuvuus onnistu hyvän mittaajan vuoksi niin hyvin (Kiitos Marialle):) Sitten kun kaava piirrettiin ja suunniteltiin vielä suoraan mittojen mukaan, niin avot! Mutta ei se yksin olisi niin hyvin onnistunutkaan, joten suuri kiittäminen itselläni on meidän koiraompelupiirin Mariaa :)

Riikka, liukas vuori olisi varmaan puutereilla hyvä. Itsekin mietin ensin sitä, mutta ajattelin, että nakulla se tuntuisi päällä varmasti kylmältä suoraan nahkaa vasten. Ja koirakuumetta pukkaa pahasti täälläkin...oikein hengästyttää ;)

Mirka, Ei muuta kuin uuden perheenjäsenen hankintaan :D Jos valkkaatte saman rodun (tai samankokoisen), niin meiltä löytyy nyt sitten tuon kokoiselle koiralle vaate-kaavatkin valmiina ;)Pääsisit ompelemaan noita trikoohaalareita :D
Ei vaan, täytyy kyllä sanoa, että rotu on ollut ihan nappivalinta meille, ja olen kyllä tyytyväinen kaikinpuolin :)

Unaja kirjoitti...

Voi kuinka hellyyttävä koiraneiti uusissa suloisissa vaatteissaan! Tosi hyvin näyttää haalari tosiaan istuva.

Kirsikka kirjoitti...

Niin söpöset asut, toi sydänkangas on herkullisen näköistä!

Kati kirjoitti...

Aivan mahtavasti onnistunut kaavoittaminen!

Ei sulta olis mahdollista saada tuota kaavaa? Kun siskon harjikset kans pukuja tarvis ja hankala kaavoittaa näin koirattomana :(

Milla kirjoitti...

Hieno haalari! Miten tää haalari puetaan päälle, kun ei kuvissa ainakaan näy vetoketjua? Onko tuolla takajalkojen sisäsyrjällä sitä samaa resoria reunoissa, kun punteissa ja kaula-aukossa? Itsekkin tässä vähän pohdin osaisinko haalarit noille omille ommella. Olisko mahdollista nähdä kuvaa millasilla kaavoilla tuo on kasattu?